Avdelare

Nyheter och pressmeddelanden


24-04-11 Nyhet

ESMA-rapport över redovisningstillsynen 2023

ESMA, tillsynsmyndighet i EU för värdepappersmarknaden, har publicerat sin rapport för redovisningstillsynen under 2023. Rapporten berör 29 länder, där Nämnden för svensk redovisningstillsyn – på uppdrag av Finansinspektionen – utför redovisningstillsynen i Sverige.

Läs mer

24-02-28 Nyhet

Redovisningstillsynens årsrapport för 2023

Nämnden för svensk redovisningstillsyn har publicerat sin årsrapport för 2023, om granskningen av börsbolags finansiella rapportering. Totalt fattades beslut i 56 ärenden, vilket är ungefär samma antal som under de senaste åren.

Läs mer

23-12-15 Nyhet

Seminarium om redovisningstillsynen 2023

Den 15 december 2023 höll Nämnden för svensk redovisningstillsyn ett webbseminarium om resultatet av 2023 års granskning av finansiella rapporter. Nämndens ledamöter kommenterade utvecklingen inom finansiell rapportering för noterade bolag, och du kan ladda ner presentationsmaterialet i efterhand.

Läs mer
Avdelare
Avdelare
flik_prenumerera_2.jpg

Prenumerera på våra nyheter

Skicka in din e-postadress nedan så får du meddelanden när vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden. Kryssa i de typer av utskick som du vill prenumerera på.
Genom att ange din e-postadress samtycker du till att Nämnden för svensk redovisningstillsyn och Föreningen för god sed på värdepappersmarknaden samlar in och behandlar din personuppgift, e-postadress. Uppgiften sparas under tiden du har en aktiv prenumeration. Du kan avregistrera en aktiv prenumeration och ta del av personuppgiftpolicyn via "Läs mer". 

Avdelare